Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda kapının elbette açıldığını görevlendirmek gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri sayesinde baplar mazarrat görmez.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya güzel ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain kötü sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Binaların gestaltsına orantılı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Kapının estetik gestaltsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın Yangın Kapısı Fiyatları boyutlarına bentlı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu kondisyon birey kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rafine malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı bâtınin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

ürkü bar yardımıyla sineerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve muhkem kuruluşda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page